"Bli Kjent med" HSK Basket G01/02- Spiller - # 15: Hassan

Postet av Holmlia SK - Basketball den 13. Jan 2016

Holmlia SK Basket vil gjøre nettsiden mer interessant og koselig for besøkende av gruppens hjemmeside. Derfor startet HSKB med "Bli Kjent Med" - Prosjektet. Dette går ut på at man blir litt mer kjent med personer som er en del av Holmlia SK Basket. Denne uken presenterer vi dere for:


Navn: Hassan Ali Ahmad
Alder:13
Spilt for HSKB G01/02 siden: januar 2015.
" There is a difference between living and being alive"

Når begynte du å spille basket (også i fritiden *før du begynte på laget* telles)?
Jeg begynte å spille basket i januar 2015 i 7.klasse på laget. Men jeg har også spilt basket på skolen med Angelo, Ronni og Leon.

Hva fikk deg til å spille basket?
Det som fikk meg til å spille basket var at jeg ville prøve noe nytt. Mamma ville at jeg skulle starte med en sport, fordi jeg var ledig. Jeg så på Angelo spille, og han sa at broren hans er trener. Det synes jeg var bra, fordi jeg kjente AJ lenge.

Hvem er dine favoritt basketspillere?
Jeg begynte å se på videoer av Michael Jordan etter at jeg startet på Holmlia. Jeg likte spilelmåten hans og begynte å bli interessert.

Hva fikk deg til å begynne på laget?
Det som fikk meg til å starte på laget var at jeg spilte basket i gymmen, og begynte da å spørre angelo om spørsmål. Mamma hadde også snakket emd Adrian, og han sa at jeg fikk plass på laget.

Med et ord, hva er Holmlia Basket for deg?
Krigere!

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline