"Bli Kjent med" HSK Basket G01/02- Spiller - # 13: Leon

Postet av Holmlia SK - Basketball den 18. Des 2015

Holmlia SK Basket vil gjøre nettsiden mer interessant og koselig for besøkende av gruppens hjemmeside. Derfor startet HSKB med "Bli Kjent Med" - Prosjektet. Dette går ut på at man blir litt mer kjent med personer som er en del av Holmlia SK Basket. Denne uken presenterer vi dere for:


Navn: Leon Schøien Godø.
Alder:13
Spilt for HSKB G01/02 siden: september 2013.

"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it Perfect".Når begynte du å spille basket (også i fritiden *før du begynte på laget* telles)?
Jeg begynte å spille i starten av 2013 på Kolbotn basket.

Hva fikk deg til å spille basket?
Vennen min Angelo/AJ sa at han spilte basket på Kolbotn og sa at det var gøy, så jeg fikk lyst til å prøve noe nytt, for jeg hadde aldri spilt noe ball nesten.

Hvem er dine favoritt basketspillere?
Mine favoritt spillere er:
1st=Stephen Curry,
2nd=Kevin Durant,
3rd=James Harden,
4th=LeBron James og
5th=Kyrie Irving.


Hva fikk deg til å begynne på laget?
Jeg hørte at Adrian/Arvy (trener) skulle starte et lag på Holmlia, som også er mye nærmere der jeg bor, derfor ville jeg bytte dit istedet. og AJ, Derick og Ronni skulle dit også, så jeg ville ikke bli alene igjen på Kolbotn.Med et ord, hva er Holmlia Basket for deg?
Hundre.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline