"Bli Kjent med" HSK Basket G01/02- Spiller - # 02: Georgij

Postet av Holmlia SK - Basketball den 30. Sep 2015

Holmlia SK Basket vil gjøre nettsiden mer interessant og koselig for besøkende av gruppens hjemmeside. Derfor startet HSKB med "Bli Kjent Med" - Prosjektet. Dette går ut på at man blir litt mer kjent med personer som er en del av Holmlia SK Basket. Denne uke presenterer vi dere for:


Navn: Georgij Genadievich Miluskov
Alder:14
Spilt for HSKB G01/02 siden: september 2014.

" Never Say Never"


Når begynte du å spille basket (også i fritiden *før du begynte på laget* telles)?
Jeg begynte å spille basket når jeg var liten. Jeg bare likte å kaste en ball i kurven.

Hva fikk deg til å spille basket?
Jeg prøvde ut 5 forskjellige sport før jeg søkte opp basketball. Jeg tenkte å gå og se på basket og innebandy. Men når jeg kom for å se på basket likte jeg det. Så jeg gikk ikke for å se på noe annet. Jeg bare startet og det er jeg veldig fornøyd med.

Hvem er dine favoritt basketspillere?
Mine favoritt spillere i basketball er trenerene mine. Det er de som har lært meg alt. Men hvis jeg tenker på profesjonelle, så har jeg ingen. Det er mange jeg liker, men ikke favoritt. Alle som spiller basketball profesjonelt er flinke.

Hva fikk deg til å begynne på laget?
Det som fikk meg til å begynne på basketball, er at jeg ville prøve noe nytt og det så veldig spennende. En av grunnene var også venner. Jeg har venner her. Man kan også si at en av grunnene var at jeg likte å kaste ball i kurven. Vi spilte litt basket på barneskolen.


Med et ord, hva er Holmlia Basket for deg?
Holmlia basket med ett ord er: Team. Vi vinner og taper sammen.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline