"Bli Kjent med" HSK Basket G01/02- Spiller - # 14: Danial

Postet av Holmlia SK - Basketball den 8. Jan 2016

Holmlia SK Basket vil gjøre nettsiden mer interessant og koselig for besøkende av gruppens hjemmeside. Derfor startet HSKB med "Bli Kjent Med" - Prosjektet. Dette går ut på at man blir litt mer kjent med personer som er en del av Holmlia SK Basket. Denne uke presenterer vi dere for:Navn: Danial Javed
Alder:14
Spilt for HSKB G01/02 siden: september 2013.

" when people talk about the greatest ever, I wanna be in that conversation. I know that I'm nowhere close to it, but it's where I wanna go."


Når begynte du å spille basket (også i fritiden *før du begynte på laget* telles)?
Begynte å spille basket når jeg var en liten unge på fem år.. Onkelen min på en høyde av 195 pleide å ta med meg ut for å se på kampene hans.. Det var siden da jeg fant interesse for basket..Hva fikk deg til å spille basket?
Jeg hadde lyst til å spille basket siden jeg mente jeg var faktisk veldig god i det, på en alder av 6 år.. Men jeg tok det mer som en lek. Men nå som vi er eldre så tar jeg det seriøst.


Hvem er dine favoritt basketspillere?
Mine favoritt basket spillere er Kobe Bryant. En utrolig spiller som kan passe på hvem som helst og kan droppe mye poeng når han er i sonen.Hva fikk deg til å begynne på laget?
Jeg begynte på laget siden det var lokalt og jeg hadde lyst til å starte på basket.Med et ord, hva er Holmlia Basket for deg?
Familie.


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline