"Bli Kjent med" HSK Basket G01/02- Spiller - # 01: Jacob

Postet av Holmlia SK - Basketball den 25. Sep 2015

Holmlia SK Basket vil gjøre nettsiden mer interessant og koselig for besøkende av gruppens hjemmeside. Derfor startet HSKB med "Bli Kjent Med" - Prosjektet. Dette går ut på at man blir litt mer kjent med personer som er en del av Holmlia SK Basket. Denne uken presenterer vi dere for:Navn: Jacob Anthony Wergeland
Alder:14
Spilt for HSKB G01/02 siden: februar 2015.


" Don't judge your self by the past, but defy your own future."

Når begynte du å spille basket (også i fritiden *før du begynte på laget* telles)?
Jeg begynte å spille basket når jeg skjønte at det å sprette en ball, og skyte den I en kurv, var en sport.Hva fikk deg til å spille basket?
Faren min er i fra USA, og jeg visste I fra en tidlig alder at basketball var en stor sport i USA. Så jeg vil si at min fars kultur har hatt en sterk inflytelse på meg.Hvem er dine favoritt basketspillere?
Beste spiller noen sinne: Michael Jordan
Beste spiller I dag: Lebron James.
Morsomste spiller: Shaquille O'neal.


Hva fikk deg til å begynne på laget?
Jeg hadde lyst til å starte på et lag og holmlia var det laget med flest spillere som jeg kjente(nå kjenner jeg så å si alle sammen).


Med et ord, hva er Holmlia Basket for deg?
Family

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline